Doelgroepen

Tennisreizen voor iedereen

Veel tennissen, plezier maken en maximaal genieten. Onze groepsreizen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Een onvergetelijke groepsreis met een leuke mix van allerlei verschillende soorten mensen.

Tennisreizen voor singles

Zin in een onvergetelijke tennisreis voor singles? Kies dan voor onze 8-daagse tennisreis naar de zonovergoten eilanden Ibiza of Mallorca. Naast het tennissen geniet je van een ultieme vakantie vol zon, zee en strand. Met een tennistas vol mooie herinneringen en misschien wel een nieuwe (tennis)partner keer je voldaan huiswaarts. 

Tennisreizen voor het hele gezin

Is tennis de favoriete sport binnen het gezin? Ga dan gezellig mee met onze 8-daagse tennisreis tijdens de schoolvakanties. Naast de tennislessen zijn er volop andere leuke activiteiten te doen. Geniet van de zon, het gezelschap en het sportieve plezier. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten.  

Stedentrip in combinatie met tennisles

Tijdens onze 5-daagse stedentrips leer je fascinerende steden vol culturele bezienswaardigheden kennen. Dit combineren wij met leuke en leerzame tennislessen. Zo leer je nieuwe steden, mensen en tennis-skills in 5 geweldige dagen.  

Tennisweekenden

Wil je een tennisweekend beleven en niet te ver reizen? Dan is ons 2-daagse weekend in Nederland of België de ideale oplossing. Naast het tennissen is er genoeg ruimte voor andere leuke en gezellige activiteiten. Geniet van de sportiviteit, enthousiaste tennissers om je heen en beleef een absoluut topweekend. 

Onze visie

Ons trainingsprogramma is met veel kennis en passie samengesteld.
Wij hebben een programma waarin alle elementen aan bod zullen komen, aangepast op ieder zijn of haar niveau. Wij vinden het nog belangrijker om te kijken wat we bij jou als speler kunnen verbeteren/aanpassen. Wij gaan dus graag samen op zoek naar hetgeen jou een betere tennisser maakt.
Je traint gedurende een week om en nabij de 12 uur. Daarnaast is er ruimte voor ‘extra’ tennisles of om ‘vrij’ te tennissen. Op dag 7 spelen we een leuk toernooi waarbij plezier centraal staat. Stiekem gooien we er natuurlijk ook een stukje prestatie in en hebben een leuk prijsje voor de winnaars.
Naast het tennisprogramma bieden wij een interessant activiteiten programma aan.
Deze bestaat bijvoorbeeld uit een fietstocht, boottocht, bezoeken van een leuke markt, jeep safari en allerlei andere leuke dingen. Uiteraard zijn de activiteiten geen verplichting.
WhatsApp Chat met ons